Symbol Warzyw: marchewka i por

Kierunek: Dietetyka – studia II stopnia stacjonarne

WZPB / DIETETYKA /  STUDIA II STOPNIA, STACJONARNE

 

Terminy ogłoszenia list rankingowych wraz z terminem składania dokumentów zostaną podane po ustaleniu przez Uczelnianą Komisję Rekrutacyjną harmonogramu rekrutacji na rok akademicki 2024/2025


O kolejności umieszczania na liście rankingowej decydować będzie suma punktów uzyskana w postępowaniu kwalifikacyjnym.

Wyniki postępowania rekrutacyjnego (pierwsze oraz ewentualne, kolejne listy rankingowe) będą dostępne po zalogowaniu się przez kandydata na swoje konto w elektronicznym systemie rekrutacji.

 

Przyjęcia kandydatów odbywać się będą na podstawie posiadania dyplomu ukończenia studiów pierwszego stopnia oraz średniej ocen uzyskanej z przebiegu studiów pierwszego stopnia na kierunku dietetyka lub kierunku zdrowie publiczne specjalność dietetyka, kierunku żywienie człowieka, kierunku żywienie
człowieka i ocena żywności, kierunku technologia żywności i żywienia lub innych kierunkach pokrewnych.

O kolejności umieszczenia na liście rankingowej decydować będzie liczba punktów uzyskanych w postępowaniu kwalifikacyjnym.